در این مقاله قصد داریم به نحوه  بازیابی و نمایش اطلاعات موجود در یک بانک اطلاعاتی Access اشاره نمائیم . هدف از مقاله فوق ، پرداختن به تمامی رویکردهای موجود در این زمینه نبوده و صرفا" به معرفی یکی از گزینه های موجود در این زمینه اشاره خواهد شد. در این راستا از تکنولوژی های  ADO و VB استفاده خواهد شد . از کلاس های  OleDbConnection ، OleDbCommand و OleDbDataReader  مربوط به  ADO  بمنظور انجام عملیات لازم در ارتباط با بانک اطلاعاتی ، از ASP بمنظور ایجاد فرم وب و ارائه داده با استفاده از کنترل سرویس دهنده Table و از زبان VB بمنظور نوشتن دستورالعمل های مورد نظر استفاده می گردد .
در ابتدا لازم است با سه کلاس ADO که در ادامه از آنان استفاده خواهد شد ، بیشتر آشنا شویم :
•         کلاس OleDbConnection . شی فوق ، یک اتصال منحصر بفرد با یک منبع داده را  ایجاد می نماید. در رابطه با یک بانک اطلاعاتی سرویس گیرنده / سرویس دهنده ، این امر معادل یک اتصال شبکه به سرویس دهنده است . با توجه به قابلیت های حمایت شده توسط native OLE DB Provider ، برخی از متدها و یا خصلت ها مربوط به شی OleDbConnection ممکن است در دسترس و قابل استفاده نباشد . زمانیکه نمونه ای  از OleDbConnection ایجاد می گردد ، تمامی خصلت های مربوطه ، مقدار اولیه خود را دارا خواهند بود . پس از اتمام عملیات موردنظر در ارتباط با بانک اطلاعاتی ،  می بایست با فراخوانی Close و یا Dispose اقدام به  غیر فعال نمودن  اتصال ایجاد شده با بانک اطلاعاتی مربوطه نمود.
•         کلاس OleDbCommand .  یک عبارت SQL و یا Stored procedure را بمنظور اجراء در رابطه با یک منبع داده ارائه می نماید. کلاس فوق از متدهای زیر بمنظور اجرای دستورات در رابطه با یک منبع داده استفاده می نماید.
 ExecuteReader  . متد فوق ، دستوراتی را اجراء می نماید که خروجی آنان شامل سطرهائی خواهد بود.
 ExecuteNonQuery . باعث اجرای دستوراتی نظیر SQL INSERT,DELETE,UPDATE و SET خواهد شد .
 ExecuteScalar  . بازیابی صرفا" یک مقدار از یک بانک اطلاعاتی
•         کلاس OleDbDataReader . متد فوق ، امکان خواندن سطرهائی از داده موجود در یک منبع داده را فراهم می نماید( فقط بسمت جلو)  . بمنظور ایجاد یک OleDbDataReader ، می بایست متد ExecuteReader مربوط به شی OleDbCommand فراخوانده شود. مادامیکه OleDbDataReader در حال استفاده است (اتصال مرتبط OleDbConnection ) ، عملیات دیگری را در ارتباط با OleDbConnection  نمی توان انجام داد .
•         مقدار متغیر ConnectString در ابتدای کد نوشته شده فوق را تغییر و آن را به محلی که بانک اطلاعاتی موجود است ، اشاره دهید .
•          از طریق منوی File ، گزینه Save All را انتخاب تا فرم وب و سایر فایل های مرتبط با پروژه ، ذخیره گردد .
•         از طریق منوی Build ، گزینه Build Solution را بمنظور ایجاد پروژه ، فعال نمائید.


ساختارهای شرطی در Visual Basic

آشنایی با Visual Basic- متغیرها

دستیابی به بانک اطلاعاتی

، ,یک ,اطلاعاتی ,بانک ,استفاده ,بمنظور ,بانک اطلاعاتی ,می نماید ,با یک ,خواهد شد ,در این

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

پروازکده طراحی وب سایت یا وتر الموتور گروه فرهنگی هنری اچ پلاس تاریخ بلوک لیراوی دشت کسب درآمد اینترنتی به دلار vakil دیزل ژنراتور - قیمت دیزل ژنراتور معرفی خدمات شهری